Op zoek naar Havaianas winkels bij jouw in de buurt? Of naar een betrouwbare online winkel met een ruim aanbod van Havaianas slippers?

Op deze pagina geven we een overzicht van de Havaianas winkels en de verkooppunten voor de Havaianas collectie.
Het streven is om deze pagina zo compleet mogelijk zijn en om alle winkels waar de gehele of een groot deel van de Havaianas collectie wordt verkocht te vermelden. Het streven is dat een vermelding pas wordt opgenomen indien deze op de officiële internetsite van Havaianas staat of nadat hiervoor toestemming is gegeven. Dit om te komen tot een betrouwbaar overzicht.

Bekijk ook de aanbieders via Bol.com (aanbod van diverse winkels via het Bol.com platform)

Havaianas winkels in Nederland

  • Bijenkorf (diverse vestigingen)
  • Antonia by Yvette (Amsterdam – Gasthuismolensteeg 16)
  • Invito (oa Tilburg – Heuvelstraat)
  • Coach (diverse vestigingen)
  • Cinderella (Tilburg)
  • Silver Bays (Oisterwijk)
  • Time Out Sport (Meppel)

Online Havaianas Verkooppunten

Hieronder een overzicht van een aantal internetsites waar je online Havaianas Flip Flops kan bestellen. Hierbij vermelden we zowel Nederlandse sites als de buitenlandse sites. Let bij het bestellen goed op wat de eventuele valuta verschillen zijn en wat de eventuele extra verzend en bestelkosten zijn.

Havaianas winkel laten opnemen?

Zie je een Havaianas winkel niet in dit overzicht? Neem dan even contact met ons op zodat we de ontbrekende winkel aan het overzicht kunnen toevoegen. Natuurlijk horen we het ook graag als een winkel uit het overzicht de Havaianas slippers niet meer in de collectie heeft.

Havaianas winkel Barcelona

Havaianas winkel Barcelona

De informatie over de Havaianas Winkels op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 mei 2021