Slippers Havaianas

Het merk Havaianas bestaat al jaren maar de slippers van Havaianas zijn nog erg populair. Met de mooie kleurstellingen zijn het opvallende teenslippers.

De trendy winkels verkopen dan ook graag Slippers Havaianas. Een merk waarmee ze een trouw publiek weten te binden. De slippers gemaakt van natuurrubber worden niet alleen in de eigen Havaianas winkels verkocht maar ook in ander winkels. Soms in een Shop-in-Shop model.

Op dit succes proberen ook veel winkels mee te liften. Waaronder ook de grote retailketens. Deze winkels proberen bijten de officiële inkoop kanalen grote hoeveelheden Havaianas slippers in te kopen. Zodat ze deze tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. 

Niet bij alle Havaianas acties of Havaianas uitverkoop gaat het om door het merk ondersteunde producten. De advocaten houden namens Havaianas deze praktijken goed in de gaten.

Slippers Havaianas Online

De slippers van Havaianas zijn ook online verkrijgbaar. Natuurlijk via de online winkel van Havaianas zelf. Maar ook het grote Zalando heeft modellen van Havaianas in de collectie. Daarmee wordt het wel erg eenvoudig om je collectie te blijven aanvullen. Natuurlijk zie je de slippers ook steeds vaker worden aangeboden op marktplaats. Ook via Bol.com verkopen veel winkels hun voorraden Havaianas.

Het is dan erg moeilijk om te bepalen of het officiële Havaianas slippers zijn of imitaties. Dit is vaak niet direct te zien op de afbeelding die online staat. Havaianas geeft op haar site aan dat de slippers nooit op straat aangeboden zullen worden en dat haar producten zijn voorzien van het authentiek hologram op het kaartje. De Havaianas slippers zijn van hoge kwaliteit en ruiken niet en veranderen niet van vorm.

Bij de officiële Havaianas site hebben ze vaak acties ten aanzien van het gratis verzenden. Daarbij worden ook bestellingen verstuurd naar adressen in Nederland. Gratis verzenden is vaak bij bestelling in bepaalde aantallen of boven een specifiek bedrag. Bekijk de site van Havaianas voor de specifieke actie.

Havaianas Baby Palette Glow

(beeld via officiele Havaianas website)

Havaianas Kids en Havaianas Baby

De slippers van Havaianas zijn niet alleen verkrijgbaar in modellen voor mannen of vrouwen. Met Havaianas Kids en Havaianas Baby kun je ook de allerkleinsten al voorzien van deze mooie slippers. De baby modellen zijn uitgevoerd met een extra bandje over de hak.

Zodat de slippers niet snel uitschieten. Deze modellen zijn verkrijgbaar in mooie designs (Baby Disney Classics) maar ook in specifieke uni kleuren (Baby Top). Bij de Baby slippers kun je ook de Brasil Logo uitvoering krijgen. Deze uitvoering is voorzien van een mooie Braziliaanse vlag. 

De informatie over de Havaianas Slippers op deze pagina is met zorg samengesteld hierbij proberen we nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets op deze pagina niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 1 mei 2021